fbpx

Blankert Shortlease groeit verder met Kendis Digitale Oplossers

Blankert Shortlease groeit verder met Kendis Digitale Oplossers

08-12-2021

Robert Blankert van Blankert Shortlease uit Zwolle was één van de eersten in Nederland die begreep dat er een groeiende behoefte was aan kortere en flexibelere leasecontracten in de automotive. Inmiddels is Blankert Shortlease uitgegroeid tot een volwaardige partner als het gaat om lease, Shortlease en autoverhuur.

Met de groei van het bedrijf kwam er ook steeds meer behoefte aan een goedwerkend ICT-systeem en de ondersteuning daarop. Sander Offringa van Blankert Shortlease vertelt: “We hadden al eens eerder contact gehad met Kendis, maar de behoefte was toen naar ons idee nog niet groot genoeg. Toen we er wel aan toe waren, hebben we contact gezocht met Kendis en na een aantal gesprekken voor hen gekozen als onze ICT-partij.”

De samenwerking met Kendis bevalt heel erg goed en het bleek de juiste keuze. Sander: “Toen het hele systeem bij ons is overgezet, hebben we daar eigenlijk geen last van gehad. We konden gewoon door blijven draaien en alles is heel spoedig verlopen”. “De mensen van Kendis zijn zeer kundig, oplossingsgericht en denken gevraagd en ongevraagd met ons mee. Deze actieve houding past heel goed bij ons”.