fbpx

Specialisten voor unieke oplossingen

Werkwijze

Wij zijn Kendis, digitale oplossers. Een fijne digitale werkomgeving creëren en alles wat daarbij komt kijken, dat is wat wij doen. Dat is niet alleen prettig voor de continuïteit van het bedrijf, maar ook fijn voor de medewerkers. Wij regelen dat je gemakkelijk en zorgeloos digitaal kunt werken. Met ons ben je altijd en overal bereikbaar op de momenten dat het moet. Maar wij werken ook aan veilig dataverkeer, doordat we informatiestromen slim managen. Jouw informatie is bij onze digitale oplossers in goede handen. En oh ja, we zijn ook nog eens hartstikke leuk.

De specialisten van Kendis

Automatiseren kunnen we bij ons in huis allemaal en daarbij heeft ieder zijn eigen specialiteit. Het koppelen van deze specialisten zorgt voor unieke digitale oplossingen. Dat werkt super goed. Natuurlijk zijn we techneuten, maar gelukkig weten we hoe belangrijk communiceren is. Wij beheersen jullie digitale omgeving, geven advies, maken het simpel en leveren altijd kwaliteit in software en hardware.

De partners van Kendis

De huidige IT-wereld omvat veel meer dan alleen automatisering. Er zijn veel deelgebieden die nauw verwant zijn aan automatisering, maar die een heel ander kennis- en ervaringsniveau nodig hebben dan automatisering. Om de juiste focus te kunnen geven op deze specifieke gebieden, werkt Kendis intensief samen met een aantal partners die onze visie delen. We zijn merkonafhankelijk, we gaan voor de kwalitatief beste oplossing!

Wij werken samen met o.a.: