fbpx

SharePoint

SharePoint

SharePoint is een online samenwerkingsplatform, dat gebruikt wordt voor het beheren van documenten, processen en voor online samenwerken. SharePoint is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en kan vaak worden gekoppeld met bijvoorbeeld je ERP- en CRM-systeem. Hierdoor zijn alle documenten in je organisatie via één portal toegankelijk en vindbaar.

Vanuit SharePoint kan je documenten delen met externe partijen, zoals klanten, leveranciers of partners. Ook kan je met meerdere gebruikers samenwerken aan één document. Al deze features maken SharePoint een compleet platform voor kennisdeling, samenwerking en efficiënt en veilig werken. En het maakt niet uit waar je bent.

Het goed inrichten van SharePoint kan lastig zijn. Wij hebben inmiddels heel veel ervaring op het gebied van SharePoint en de inrichting daarvan. We helpen je dus graag.Teams en SharePointGoed om te weten: SharePoint is de ‘content service’ voor Teams. Dat wil zeggen dat voor het onderdeel documenten (files) in Teams, gebruik wordt gemaakt van SharePoint. Je kunt vanuit Teams dus bijvoorbeeld bestanden openen in SharePoint en vice versa. Zo kan je Teams dus als een soort ‘basis’ gebruiken om te werken met SharePoint.