fbpx

Ieder instapmoment is goed, het gaat vooral om de vervolgstap.

Oplossingen

Digitaal werken

Digitaal werken

Het maakt niet meer uit waar je bent of hoe laat het is. Digitaal en locatie-onafhankelijk werken betekent flexibiliteit en vrijheid. Altijd de beschikking over je documenten, bestanden, e-mail en programma’s. Snel en gemakkelijk kunnen printen en scannen vanaf verschillende devices. Dit vraagt om de juiste hardware en software, slimme automatisering, perfect beheer en onderhoud en digitale oplossingen. Met pasklaar onderhoud voor ieder systeem zorgen wij voor een stabiel platform. Dit vraagt om Kendis, jouw digitale oplossers.

  • check Locatieonafhankelijk
  • check Flexibiliteit en vrijheid
  • check Veilig
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Overal bereikbaar zijn, op momenten dat jij dat wilt. En wanneer jij het niet wilt, dat je je bereikbaarheid kunt regisseren. Dat betekent de beste verbindingen, handige toepassingen, slimme oplossingen en de fijnste telefoons. Wij richten processen in en maken koppelingen zodat telefonie een volledig onderdeel wordt van het digitaal werken. Bijvoorbeeld door het beheren van meerdere telefoonnummers op één toestel, of dat nu je vaste toestel is of je mobiel. Met een handige app beheer je eenvoudig de telefoonnummers en daarmee je bereikbaarheid. Tijdens een meeting schakel je door naar collega’s en in het weekend ben je alleen zakelijk bereikbaar als er echt spoed is.

  • Beste verbindingen check
  • Totaaloverzicht check
  • Volledige controle check
Veilig dataverkeer

Veilig dataverkeer

Snel over de juiste informatie beschikken en zorgeloos werken in een veilige omgeving. Kendis zorgt dat het zo is. Wij zijn altijd op zoek naar betere, veiligere en efficiëntere oplossingen. We inventariseren de huidige systemen en mogelijkheden, brengen advies uit, implementeren en doen het onderhoud van de systemen. Veiligheid is hierbij een sleutelwoord. Samen met jou stellen we een beveiligingsbeleid op en houden dat up-to-date. We beschermen niet alleen tegen inbreken en stelen, maar ook borgen we de continuïteit. Ook bieden we beveiligingsoplossingen voor printen en scannen vanaf verschillende devices. Wij bewaken proactief zodat de klant zich volledig kan concentreren op zijn business.

  • check Veilig
  • check Op elk moment
  • check Bewaken continuïteit

Onze digitale oplossingen

Wij willen slim oplossen. Wij zijn altijd op zoek naar betere, veiligere en efficiëntere diensten en systemen. Bepaal zelf je startpunt en welke stappen je wilt nemen. Het eindpunt is altijd de perfecte digitale oplossing voor jouw organisatie.