fbpx

Microsoft Office

Microsoft Office

Sinds een poosje levert Microsoft haar officeproducten onder de naam “Microsoft 365”. Het idee hierachter is dat je 365 dagen per jaar gebruik kunt maken van Word, Excel, PowerPoint en alle andere programma’s die bij de Office-familie horen.

Het model van Microsoft 365, dat in een maandelijkse abonnementsvorm wordt aangeboden, heeft meerdere voordelen. Zo kan/mag je dezelfde licentie meestal op meerdere apparaten gebruiken en beschik je altijd over de laatste versie van de software.

De licenties zijn per maand opzegbaar en/of uit te breiden. Je bent dus lekker flexibel. Het belangrijkste voordeel van Microsoft365 is dat het volledig ‘Cloud ready’ is. Dat wil zeggen dat er ook van de online versies gebruik gemaakt kan worden en dat het gemakkelijk te koppelen is aan online systemen, zoals bijvoorbeeld een online mailserver.

Met Microsoft 365 op een heel flexibele manier gebruik maken van je gegevens. Of het nu op kantoor, thuis of op een zakenreis in het buitenland is. We zoeken graag met jou naar de optimale oplossing.