fbpx

P&L Office over Kendis: Het is fijn en voelt als maatwerk met persoonlijke aandacht…..

P&L Office over Kendis: Het is fijn en voelt als maatwerk met persoonlijke aandacht…..

14-04-2021

Dat zegt Arenda Brinkman, eigenaar van P&L Office in Nieuwleusen. P&L Office maakt sinds kort gebruik van de ICT- en telefoniediensten van Kendis Digitale Oplossers. En dat bevalt goed.

P&L Office is een kantoor in Nieuwleusen dat zich richt op Salarisverwerking en Personeelszaken voor het MKB. Ze helpen ondernemers / HR medewerkers / Controllers bij allerhande personeel-gerelateerde werkzaamheden of voeren ze voor hen uit. Daarnaast geven ze waar nodig ook advies en begeleiding m.b.t. ontwikkelingen in HR-beleid, reorganisatie en ontslag.

Arenda:
“Net als vele ondernemingen zijn we erg afhankelijk van een goed draaiende ICT. Zijn de zaken goed geregeld, dan is het een kracht, loop je eens ergens “vast” dan maakt het je kwetsbaar en wil je snel oplossingen.”

“Onze ervaring is inmiddels dat Kendis een goede service biedt, door zowel snel bereikbaar te zijn en ook in staat te zijn om een gekwalificeerde medewerker mee te laten kijken naar de oplossing voor het mogelijke probleem.”

“De dienstverlening bij Kendis Digitale Oplossers is van deze tijd. Ze spelen in op de actuele behoeften en verwachtingen van hun klant en stemmen deze ook op maat af. Dat is fijn en voelt als maatwerk met persoonlijke aandacht.”

“De overgang van onze vorige leverancier naar Kendis is heel goed verlopen, we zijn vooraf goed geïnstrueerd over de te nemen stappen, het tijdspad en de mogelijke “hinder”. Deze is tot een minimum beperkt gebleven. De implementatie is voor ons soepel verlopen.” “We waren op zoek naar een betrouwbare en professionele ICT/Telefonie partner die ook goed bij onze eigen kantoorcultuur past en dat is precies wat we bij Kendis hebben gevonden.”